Kerst

Crochet Party; Kerst Special

Vorige week zaterdag 25 November was het eindelijk zover, toen vond het Haakfeest, welke ik samen met Frederika organiseerde, plaats!

Na maanden van voorbereiden én het ontwerpen van een aantal kerstpatronen konden we de 25ste een feestje vieren en de ontwerpen showen aan de deelneemsters.

Het haakfeest vond deze keer weer plaats bij Fruittuin Verbeek in Oldebroek, een prachtige plek en absoluut een aanrader om eens langs te gaan als je in de buurt bent.

50 gezellige, creatieve dames reisden af naar Oldebroek om samen met ons een inspirerende dag te hebben. Zelf zaten wij al heel vroeg in de auto om de locatie in kerstsfeer te brengen, 5 lieve dames hielpen ons mee met het opbouwen van de locatie, en wat was dat fijn! Zo waren we ruim om tijd klaar en konden we relaxed aan de dag beginnen.

Bij binnenkomst konden de dames koffie, thee, warme chocolade melk en een heerlijk stukje kerststol pakken.. al kletsende zocht iedereen een plekje. Het was al heel snel een heel gezellig ‘kippenhok’.

Voor deze dag hadden we kersthangers ontworpen welke de dames konden gaan haken. Durable Yarn stelde bollen Chunky beschikbaar om de hangers mee te haken.  Op alle tafels lagen bollen met de haakpatronen. Na ons voorwoord gingen de dames aan de slag en al vrij snel waren de eerste hangers gehaakt! Super om te zien!

 

We hadden een heerlijke dag, er werd heel veel gekletst, gehaakt en de mooiste haakprojecten werden er aan elkaar geshowd. De lekkerste buffet lunch werd geserveerd, en in de middag nog een heerlijke Appel-glühwein (alcohol vrij 😉 ) . Veel dames shopten nog even in de boerenwinkel van de Fruittuin waar ze naast allerlei lekkers ook een heel mooi gedeelte hebben waar je woondecoratie en servies kunt kopen.

 

En toen was het zo 16.00 uur en liep ons feest op zijn eind. De dag was echt voorbij gevlogen! Omdat we iedereen graag wilde verwennen met een mooi kado, stelde we samen met een paar bedrijven een Kerst Pakket samen. En zo kreeg iedereen bij vertrek een Kerst Pakket mee!

Het pakket konden wij alleen maar weggeven door de sponsoring van een aantal fijne bedrijven:

(Wil je ook zo’n tof kerst pakket? Kijk even op mijn Instagram account HIER! Daar geef ik mijn haakfeest-kerstpakket weg!! meedoen kan nog tot 9 December. Geen Instagram? binnenkort volgt hier op de site ook nog een toffe kerst-give away )

Maar niet alleen wij verwenden alle dames met een mooi kerstpakket ook wij werden ontzettend verwend door al die lieve dames die naar ons haakfeest kwamen!

We kregen heel veel, echt heel veel lieve kadootjes, het was echt overweldigend! Zo ontzettend lief van iedereen. Nogmaals heel erg bedankt lieve dames!!!

Eerder in de blog schreef ik al dat we ook een aantal kerstpatronen ontwierpen, Frederika en ik. De Kersthangers, de KerstSok en de Kerstdeken! De patronen kun je HIER al downloaden, later deze week volgt er nog een blog over de patronen.

Ik kijk terug op een geweldige en inspirerende dag, en geniet nog steeds na!

Wil je ook graag een keer deelnemen aan één van onze haakfeesten? Volg ons dan op Instagram HIER of via Facebook HIER, als er weer een haakfeest aankomt zullen we hier de aankondiging plaatsen.

Een hele fijne nieuwe week!

Liefs, Mabel

Een gedachte over “Crochet Party; Kerst Special”

  1. Wat een gezellige blogbericht. Heel leuk om weer even terug te lezen en zo nog even te genieten van de prachtige dag! Fijne avond!

    Lieve-groetjes,
    Verie

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s