Gratis patroon / Free pattern, Kussens

Cosy woonkussen met haakpatroon

Ook zo dol op kussens op de bank? Ik wel! Zeker in de herfst en winter maanden geeft het zoveel knusheid (is dat een woord?) op de bank… warme dekens en kussens, ja ik ben fan!

Toen ik de bollen Wool Addicts Fire ontving wist ik het gelijk, hier moet iets ‘knuffeligs’ mee gemaakt worden, een deken een kussen iets in die richting. Ik had wat ideetjes in mijn hoofd en ging aan de slag. En zie hier het woonkussen, een heerlijk, zacht, knuffelig ‘cosy’ kussen.

 

 

 

Eind September kwam er een lief klein poesje bij ons wonen, Puk. Misschien heb je haar al langs zien komen op mijn social media kanalen? Nou ik kan je vertellen, Puk is groot fan van het kussen! Al tijdens het maken van de foto’s van het kussen nam ze hem in beslag en nu waar ik het kussen ook neer leg, dit kleine dametje ligt er bovenop.

 

 

Wil je ook graag aan de slag om zo’n tof woonkussen te maken? Ik heb een patroon voor je uitgewerkt, met deze beschrijving moet het jou ook lukken dit Cosy kussen te maken. Download het patroon hier: Haakpatroon Cosy Woonkussen.

Je begrijpt wel, ik heb nog meer kussen ideeën…. dus hou mijn site vooral in de gaten .

Tip; volg mijn site via de email (of bloglovin), je ontvangt dan een email als er een nieuw bericht online staat.

Liefs, Mabel

3 gedachten over “Cosy woonkussen met haakpatroon”

 1. wat een mooi kussen Mabel, en lief dat je het met ons wil delen! Jullie nieuwe huisgenootje Puk is echt een schatje! liefs esther x

  Like

 2. Hey Mabel,
  Wat een mooi kussen zeg. Ik ben dol op kussens, maar als ik er zo over nadenk, heb ik niet veel gehaakte kussens. Misschien toch eens haken haha. Puk is echt een schatje. Na de herfstvakantie krijg ik er zelf 2 bij. kan niet wachten. Fijne avond.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s