Geen categorie, Kooppatronen

Haakpatroon Handwarmers & Give Away

Vandaag is Happiness with Yarn 5 jaar online én ben ik zelf jarig. Een goed moment voor een feestje!

Ik haakte deze handwarmers een paar jaar geleden ook al eens, maar schreef toen het patroon niet uit. Nu ik nieuwe handwarmers nodig had besloot ik het patroon gelijk uit te schrijven. Vandaag op deze jubileum dag komt hij beschikbaar.

GIVE AWAY –> Ik geef 5 digitale patronen van de handwarmers weg! Kans maken? Laat onder dit blog bericht een leuke reactie achter, onder alle reacties verloot ik op Maandag 3 Oktober 5 digitale patronen van de handwarmers.

Extra kans maken? Op Instagram geef ik ook 5 digitale haakpatronen weg plus een haakpakket om de handwarmers te haken. Ga naar mijn Instagram account en doe mee.

Wil je graag aan de slag met het patroon van de handwarmers? t/m 26 Oktober 2022 krijg je op dit patroon en alle andere kooppatronen 50% korting. Het patroon is te bestellen via de mail of in mijn Etsy shop.

Mocht je aan de slag gaan met het haakpatroon van de Handwarmers, dan wens ik je heel veel haakplezier! Deel je jou handwarmers online? dan vind ik het erg leuk als je mij even tagt zodat ik jou versie van deze fijne handwarmers kan zien.

4 gedachten over “Haakpatroon Handwarmers & Give Away”

 1. Wat leuk, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en je blogjubileum. Mooi patroon, dus ik waag graag een kansje.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hallo Jeanette, aangezien er via de site minder reacties zijn dan op Instagram win jij het patroon! Gefeliciteerd!!
  Ik heb een aantal patronen extra weg gegeven op Instagram.
  Stuur je me een mailtje via happinesswithyarn@gmail.com?

  Like

 3. Hallo Jo, aangezien er via de site minder reacties zijn dan op Instagram win jij het patroon! Gefeliciteerd!!
  Ik heb een aantal patronen nog extra weg gegeven op Instagram.
  Stuur je me een mailtje via happinesswithyarn@gmail.com?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s