Geen categorie, gratis haakpatroon, Gratis patroon / Free pattern

Gratis Haakpatroon Wollen HuisSokken

Nu het kouder word buiten en de feestdagen eraan komen willen we toch niets liever dan ons wikkelen in warme wollentjes?

Ik heb altijd snel koude voeten en haakte daarom Wollen HuisSokken! Het patroon schreef ik uit, het is mijn kadootje voor jullie voor de feestdagen! Je kan hem dus vanaf vandaag gratis downloaden hier op mijn site.

Je haakt de sokken snel dus ook ideaal om te maken als kadootje voor feestdagen. Haak bijvoorbeeld een hele set en geef je hele familie Wollen HuisSokken kado voor de kerst.

Het patroon bevat 2 maten HuisSokken, maat 35-37 & maat 38-41 . Ben je een klein beetje handig met het aanpassen van een patroon dan kan je de sokken vrij makkelijk wat groter of kleiner haken.

De sokken zijn gehaakt met SOX garen (50 gr. per bol/ 80m geschikt voor haaknaald 5 / 5,5mm) welke ik bestelde bij eddna.nl maar je kan ze uiteraard ook haken met ander vergelijkbaar garen.

Wil je graag aan de slag met dit haakpatroon download het patroon dan hieronder:

Veel haakplezier met dit patroon! Mocht je de sokken haken? Tag me dan even via bijvoorbeeld Instagram en gebruik de hashtag #happinesswithyarn & #wollenhuissokken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s