Over

‘Happiness with Yarn’ , liefde voor handwerken met natuurlijke tinten en materialen.

Hi! Leuk dat je op mijn site komt kijken. Ik ben Mabel, 35 jaar, getrouwd en moeder van 4 kinderen. Met mijn gezin woon ik sinds December 2019 in een plattelands dorpje in Duitsland. Daarvoor hebben we met veel plezier in het mooie Drenthe gewoond.

De afgelopen jaren was ik al behoorlijk actief op creatief én haakgebied. Misschien ken je mij wel onder de naam ‘Hip met Kleur’ of ben je weleens aanwezig geweest op 1 van de haakfeesten die ik georganiseerd heb? Ik startte in Oktober 2016 mijn bedrijf Hip met Kleur en verkocht hier oa. garens en gaf haakworkshops. Het was druk en uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat wat ik echt leuk vond om te doen niet het verkopen van garens was maar juist het zelf creëren van mooie projecten met garen! Ik besloot te stoppen met mijn webshop om meer tijd te hebben om te haken, te ontwerpen en workshops te geven.

Bij een nieuwe start voelde het voor mij ook goed, helemaal opnieuw te beginnen. Een nieuwe naam én blog. Zo ontstond in de zomer van 2017 ‘Happiness with yarn’ want ik word er ontzettend blij van om iets moois te maken met garens.

Naast garens word ik natuurlijk ook ontzettend ik blij van mijn man & kinderen, mijn lieve huisdieren, een lekker cappuccino, wandelen in de natuur, en sinds we in Duitsland wonen heb ik ook mijn liefde voor tuinieren ontdekt. Heerlijk om bezig te zien in onze tuin en moestuin.

Wil je graag iets weten? of samenwerken? Stuur mij gerust een berichtje.

Liefs, Mabel